Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri pe acest site. OK

Automatizare usa garaj BFT Tiziano

  • Automatizari porti batante, culisante, garaj si bariere auto la cel mai mic pret.

  • Suport tehnic gratuit

  • Livrare rapida

  • Tel. 0348 88 00 21

[Indisponibil]
Tiziano3620

Automatizare usa garaj BFT Tiziano

Automatizare usa garaj sectionala cu inaltimea de pana la 3,2 m. Este destinat unui trafic mediu, montajul realizandu-se foarte usor.

Programarea motorului pentru automatizare usa garaj se realizeaza cu ajutorul unitatii de control electronic care permite functii de autoinvatare curse de inchidere si deschidere usa, decelerare, conectarea dispozitivelor de siguranta (fotocelule, buton oprire de urgenta).

Este un motor pentru usa de garaj sigur, potrivindu-se cu succes instalarilor in spatiu ingust datorita sectiunii lui de 13 cm. Siguranta este primordiala asa ca motorul de automatizare usi de garaj BFT Tiziano are implementata functia "antistrivire" ce inverseaza cursa in momentul in care, in timpul functionarii se opune rezistenta, astfel se previn accidente si pagube materiale.

Viteza de deschidere usa de garaj este de 6,6 m/min.

Motorul de automatizare usa de garaj BFT Tiziano permite blocarea mecanica a usii de garaj la inchidere in cazul lipsei de alimentare cu energie electrica si functionaza cu 24V livrata de unitatea de control electronic care se alimenteaza la 230Vca.

Kit-ul automatizare usa garaj sectionala, BFT Tiziano, cu greutatea de pana la 60kg include :

  • motor cu lampa de semnalizare optica incorporata
  • sina cu lant, lungimea de 3,62 m
  • doua telecomenzi cu doua butoane.
Disponibilitate:
In stoc

Nici o postare găsită

Posteaza recenzie

Manual Tiziano (Manual_Tiziano.pdf, 2,007 Kb) [Download]